Nak tanya pendapat ibu2

Hai ibu2 semua...ade sesiapa yg penah mengalami situasi baby naik ruam mcm dlm gambar ni x? Baby x demam tp naik ruam mcm ni di dua2 belah kaki, punggung dan blkg bdn. Tq.#pleasehelp #seriusnanya

Nak tanya pendapat ibu2
1 Trả lời

anak buah saya kena ruam lebih kurang macam ni naik merah merah banyak satu badan .

2y trước

anak buah saya baru 16 hari . malam tadi dia susah nak bernafas macam tersedak takboleh telan air liur . taktahu la dia sukar bernafas disebabkan ruam ke apa . terus malam tadi bawa ke emergency dan sekarang warded on antibiotic