perut nmpk kecik

Assalamualaikum mommy2 smue... Sy da 27 week tp baby bump sy nmpk kcik adekah itu nomal mungkin ke nti apabile brsalin bbhy kuar kecil

58 Các câu trả lời

Biasa sis.. Saya pun baby bum kecik je masa 27week.. Sampai stress asal org pandang je cakap keciknya perut.. Tp bila scan berat baby semua normal ikut week.. Baby sihat.. Itu dah tenangkan sy

5y trước

Kbnykan org2 ni ckp prut x nmpk mcm pregnant.. Tp bile cek bby ok je..

Sy time 7 bln bru nmpk perut Tu pun ad xperasan Sy pregnant Bila ckp pregnant Bru diaorg thu . 1st bby normal sis perut kita xkembang lg . Klu sis scan berat bby normal ok je😊

Saya 39weeks orang tanya 6bulan ke pregnant 😁 Baru ni je orang perasan sebab jalan pon macam penguin baby dah kat bawah tunggu hari. Sebelum ini memang tak ada orang perasan pon.

Klu doc kata ok semuanya. In Shaa Allah akan ok. Banyakkan doa,fikir baik² je. Sy 27 minggu ramai x tau sy preggy. Hehehe. Dah 36 minggu baru orang nampak perut & tegur ☺

sye pon perot kecik rmai y ckp mengdong tpi perot mcm x mengdong je..bak kata suami bia perot kecik,aurat kan perot tu buat ape nk tunjok-ii kt org.jnji bby sehat 🥰

normal. sy pun masa pregnant perut kecik tp x kisah pun. setiap kali scan doktor ckp baby sihat pun sy syukur sgt dah. masa beranak baby pun x kecik sgt. 2.96kg baby girl.

Tak semestinya sis. Jiran saya pregnant baby bump besar. Bila dah bersalin anak dia 2.42 kg je. Saya pula baby bump kecil,anak saya berat 2.4kg. Lebih kurang je

Sama macam saya masa pregnant anak sulung, dah 9bulan pun perut kecik je 😅 bila bersalin, berat dia 2.83kg, mula-mula rasa takut nak pegang 🤦🏻‍♀️

As long as Dr kata ur bby is normal..Nothing to worried dear.Kalau besar kang mengah pulak nk bjlan..xperlu risau benda y xpenting..semakkan otak je.😎

Sy org ckp prot sy kecik sy buat xtau je..sy ckp ok la tu kcik x ssh nk bwk perot..as long as doc n nurse ckp bby xde pape mslh..brat sy pn naik normal