kenapa perut sy x kelihatan baby bump lg

Sekarang masuk 19 weeks..tapi perut sy kecik je..x nmpk mcm org prgnant..ada x ibu2 lain mcm sy?

2 Các câu trả lời

Sy tak kisah la perut kecik ke besar, walaupon mak cik bawang ckp keciknya perut..sy ckp balik, "nak baby sihat ke, nak perut besar?".. sy ank 1st 8bulan mcm 4 bulan..dorg ske bezakan perut sy dgn perut akak..malas nak layan perasaan..lain org lain bentuk dia awk.. awk jgn risau k, mmg la kdg2 sy tgok org perut besar, rasa sikit jeles tp bile dorg ckp sakit la, letih nak bwk perut la..sy bahagia, stretch mark pon tak de..kdg2 dia padat dlm tu awk..sabar k..😊👍

Awal lagi sis, baru nak masuk 5 bulan kecik lagi. Nanti dah masuk 6/7 bulan nanti nampak la perut tu. Asalkan baby dalam perut sihat je, tak perlu risau sangat perut kecik ke besar.