perut nmpk kecik

Assalamualaikum mommy2 smue... Sy da 27 week tp baby bump sy nmpk kcik adekah itu nomal mungkin ke nti apabile brsalin bbhy kuar kecil

58 Các câu trả lời

Perut kecik bagus apa.. Xrisau bnyk stretch mark.. X pening lepas beranak nk bagi kempis perut.. Waktu mengandung xpenat nk usung perut.. 🤣🤣🤣🤣

5y trước

Mulut manusia mana boleh katop sis.. Biasa la tu.. Member sy perut besar tp badan kecik.. Pon org keliling dok pot pet besaq nya perut.. 😅😅😅 janji doc xkata baby problem sudah.. Yg penting diri kita ngan baby sihat elok nak tempoh lepas beranak nnt.. 😁😁😁

Normal.. Sy setiap pregnancy perut kecik.. Smpai org xperasan pun mgandung 😅 tau2 je bersalin dah.. Tp baby sy semua 3kg - 3.69kg

Sy nak masuk 8bulan org tak percaya pregnant sbb perut kecil. Jgn sedih or down. Asalkan baby sihat. Masa scan alhamdulillah semua normal

5y trước

sama.. sampai nurse pun cakap tak nampak mcm kamu pregnant. 😂 30w dah.

Xpe la kck sis. Seng nk mneran. Beso2 kang rabak plak hat bwh tu. Dah amik masa nk ketat blek. Selagi doc xkata pe normal la tu

xjugak sis.. sy ank first n second perut kecik, tp bby kua 2.9kg n 2.85kg..xde laa kecik pun,kluar siap pakej jahit..huhuu..

Normal sis... Sy nie dh nak cukup bulan perut kecik je... Org semua ingat baru 3bulan... Masing2 xcaya sy nak bersalin dah

Syaa 24week 5day perut pun kecik je , sometimes org pun xpercaya Kita nk masuk 6bulan sbb peyut xnmpak sangat😢

Sama lah dgn sy. Skrg 27weeks. Perut xbesar mana, kadang org xperasan pon.. Tp Alhamdulillah baby dlm perut sihat je

5y trước

Baru 27weeks pon dh xlarat kan 😅 penat nk jalan, kuat tido 😅😅

Selagi dr/nurse ckp baby ok jgn rsau pape pun. Perut besar ke kecik ke yg paling penting puan n baby sihat..

Memula risau juga, tapi tiap kali checkup scan, mmg berat dia selari usia kndungan. So nothg to worry.