musykil

Assalamualaikum..hi mommies semua. Sy musykil sikit la nak minta pendapat mommies.Sy still makan iberet folic 500 wlupun hb low dh teruk smp 9. Doctor kata lepasni tak naik jugak hb, saya kena cucuk ion. Sy google iberet ni makannya 2 biji bukan sebiji. Tapi sy tanya nurse katanya sebiji sehari. Ada tak mommies yang makan iberet ni 2 biji sehari. Boleh share pendapat mommies dengan sy. Binggung dah ni?

musykil
52 Các câu trả lời

Saya mkn 2 biji sis sbb hb sy drop smpai 10 je. Sy tak sanggup mkn iberet tue lagi, jadi saya amalkn vitamin shakleee yg sama kandungan dgn iberet. Alhamdulillah, hb saya maintain dan cntik.

4y trước

Saya ambil b-complex sis.. Vitalea pn blh sbb semua vitamin ada dlm tue.