Doktor surah makan iberet 2 biji shari . Sebelm nih pregnancy makan sehari sbiji iberet.

Sebelum ni pregnancy makan iberet sbiji shari, Kali ni DR dekat KK suggest makan 2 biji shari. Ada tak siapa yang mengalami masalah mcmni. Btw, HB 13.2 Thank you pda yang sudi nenjawab

7 Các câu trả lời

Saya pun sama, smpai saya jadi buasir Dr ckp HB smkin trun tu sbb kene mkn 2 biji, skrg saya tgh cuba cara lain utk naik kn HB saya tak mkn 2 biji pun sbb tak larat nk kena buasir 😭

sekarang ni dekat KK memang kena ambik ubat tambah darah 2 kali shari untuk persediaan masa bersalin nanti takut HB low time bsalin tu

Biasanya kalau tambah dosage tu mmg ada sebabnya sis. Sis patut tanya doc masa tu kenapa.

Hb 13 tu kira normal je tu. knapa nak kne mkn double ubt tu ye? x effect pada ginjal ke?

Sy la tu sembelit lps makan 2 biji. Menangis dlm toilet. Smpi skrg fobia lagi.

Ada tanya doktor tak kenapa kena makan 2 biji sehari?

sy hb turun, kna suruh mkn 2 juga. dr 12.5 ke 11.8