Baby geleng² kepala 😥

Assalamualaikum mommies semua.. Nk tanye lar... Beby sy 5 bln 16 hari.. Skrg tgk die kerap geleng² kepala.. Even tgh tido.. Adakah itu tanda autism? Mintak jauh lar. Tp hati ibu ni risau.. Nk tanye pendapat semua mommies kat sni.. Kot ad y ad pengalaman mcm tu..

3 Các câu trả lời

Aiskh xda la. Awal sgt tu nk ckp cmtu. Anak saya pun dari 4m Suka geleng kepala. Tgh main geleng. Makan geleng,berlari pun geleng. Nak tido geleng. Tapi slowly hilang. Awak focus communication dgn Dia. Now da 1y Mmg xda geleng melainkan geleng Kat bantal je nk cari port selesa kepala dia

2y trước

Ya betul. Saya dulu mcm awak jgk. Mesti akan pantau Anak. Kadang ada gak sisi ni tgk Anak orang dgn Kita. Tapi lama2 saya xnk compare2 walaupun orang comparedkan Anak saya. Anak saya motor gross delay Tapi pakar ckp Sbb kan Dia prem term baby. Tapi insyallah Kita usaha untuk elakkan

maaf, takde pengalaman berkenaan ni. mungkin habit boleh jadi juga....

Cuba sis try tnye nurse/doc masa checkup baby nnti…