Kulit bayi

Hai assalamualaikum.. Baby bru 25 hari harini 13/5/22.. Nk tanye tentang jaundice... Alhamdulillah hari ke 12 dh stop SBC.. Bacaan last is 70.. Tp sy hairan jgk sb ank y sblm ni x mcm ni.. Ataupon sy lupe ntah lah.. Tp rsnye x pernah lg tgk keadaan mcm ni... Kulit ank sy kaler die mcm still ad lg jaundice nye and still teruk sampai ke kaki n bile kite tekan kuning tu akn timbul... Adakah itu biase? Lg 5 hari ad appointment doc, lmbt lg tp akn tanye jgk kat doc.. So tanye dlm ni dlu if ad y pernah terjadi kat sape²... Hopefully dpt megurangkan keresahan hati sy ni.. Takut jgk ad problem darah ke...? Nak tunjuk gambar die mcm ta nmpk mcm kite tgk dgn mate kasar.. Laen dlm camera dgn realiti.. Harap dijauhkan lah segala penyakit bahaya dan penyakit berjangkit... Ermmmmm #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #advicepls #bantusharing

1 Trả lời

means anak puan still lg x bebas dari kuning.. klau puan berdarah o mmang lama ckit anak kuning.. mcm sy berdarah o mmang lama kuning anak sy. doktor ckp skrg ni bacaan paling betul² bebas dari kuning ialah 5 shj..jenuh jgk kan nk tunggu smpai 5😁 mcm² usaha cuba sampai masuk ward dh kluar ward pun still ada lg kuning pstu kena prgi hospital plk ambik darah n sampel air kencing dia.. skrg alhamdulilah dh ok nmpk aktif elok dh 😊

2y trước

Sy berdrh B+ve.. Ayahnye berdrh O.. Ta silap sy lah sb x pernah cek pon drh suami type ap.. Tp die pernah bgth lah.. Xpe lah tp tq ats jawapannye ye.. Nt sy akn tanye kat doc plak... Harap baby baik² je...