Menangis setiap kali keluar berjalan.

Assalamualaikum mommies. Saya perlukan tips² ibu berpengalaman. Baby saya baru 3 bulan tapi setiap kali saya bawak keluar dia akan menangis dan meraung. Kadang didalam kereta pun menangis. Sebelum ni tak pernah bawak keluar, ni baru nak try ajak keluar melawat sepupu dia pun menangis. Apa yg ibu² buat untuk lega kan baby yg menangis setiap kali kita kerumah orang?

2 Các câu trả lời

Baby bawah 3 bulan kuat tidur.. Sellunye nanges nk tdo tu cm ank sy awal2 dlu... Bedung dia tk

4y trước

Mungkin sebab peralihan tempat.. Boleh tgok page fb baby language.. Kat situ byk bnda boleh belajar 😊