mommies

Assalamualaikum and hi mommies nak tanya nie kalau dah ambik depo pastu bersama dengan suami boleh mengandung lagi ke ?' just asking , depo dah ambik 2 kali ... sorry takde pengalaman lgi

2 Các câu trả lời

Wasalam. Kalau ambil depo on time tak ada masalah. Lebih baik sis tanya klinik tempat sis cucuk, nurse/doktor boleh explain 😁

ada tanya jugak, cuma nk double confirm je ... mana lah tahu ambik depo anak fully bf tapi melekat juga😂😂

5y trước

insya allah .. cuma nak tahu aje lah tadi , terima kasih yer