berkaitan depo.

mommies ada yg tahu ke? dari anak saya lahir saya terus ambik depo. skrg anak dah setahun setengah, saya bercadang nak stop ambik depo. saya perlu inform kk ke kalau nak stop tu? atau stop je terus takyah dtg appoiment dah? #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Boleh je stop terus. Ikut courtesy inform je lah nurse cakap nak stop. Sy dulu ambik dh 3 tahun nurse sendiri yg cakap kalau nak stop takyah datang. Dah jemu kot tgk muka ni 😂

8mo trước

lepas stop tu berapa lama tempoh sis pregnant semula? ada yg kata lama nak lekat semula kan tapi ada jugak yg cepat

stop je. nanti next appointment bagitau la taknak ambik dah sebab nak pregnant

8mo trước

saya bulan 2 ni appoiment seterusnya. jadi kalau nak stop takyah dtg jela kan? terima kasihh ya sis