Buang Air Semasa Pantang

Assalamualaikum mommies, kalau kita lepas bersalin cemana nk buang air besar / air kecik guna tandas cangkung yaa? risau pulakk nk buang air takut jahitan terbukak ke. Harap ada la yg jawab sebab saya menunggu hari berpantang plak kat rumah yg cuma ada tandas cangkung je ?

1 Trả lời

Husband belikan saya mangkuk tandas yg boleh duduk tu kt shopee. Tandas rumah sue pun semua cangkung. N jgn cangkung puannnnnn. Mmg susah nk membuang nnti. 😭 mngkuk tnds tu boleh guna lagi time kita tua.