Duduk cangkung

Betul ka orang cakap jangan duduk cangkung, takut nanti anak kat dalam tersepit? Aduhaiii😅😂 Dah la kita ni kalau buang air kecik ke besar lebih selesa tandas cangkung 😅

15 Các câu trả lời

Sy tukar tandas duduk pastu bila buang air besar ambik kerusi pendek bubuh bawah tapak kaki. Selesa untuk buang air sbb bila perut besar mencangkung penat pulak pastu nak bangun lagi la penat sbb xde handle untk tolong bangun. Sbb sy jenis kurang senam jadi lutut memang xtahan sngt.

tak pasti la tersepit ke tak tapi masa pregnant sebelum ni bila buang air kecil biasa cangkung juga. buang air besar ja guna tandas duduk sebab kat rumah tandas jenis tu ja ada. alhamdulillah takda masalah apa la & baby pun dah selamat lahir.

Aikkk😂 Bukan mencangkung tu bagus utk senaman bukaan jalan ke? hahahaha . Pelik nau laaa hahahahaha . Sy rasa tak lah sis hahahhaa. Mencangkung(squad), jalan itik bagus senaman macm ni .

tak la 😂😂😂😂 sya skrg 34w kdg2 tlg mak niaga smpai mencangkung2 dgn perut yg bsar ..mncgkung elok jugak utk senaman sblum bsalin

2y trước

haah .. 🤭 sngatt betol

Okay ja xdak apa masalah.. Mcm sya jd xselesa lebih prefer jamban dduk hahaa kalau cangkung la dgn perut besar nih jd senak jd perut xselesa

Saya guna tandas cangkung utk anak kedua, blh je dan org dulu dulu pun mencangkung juga bila ke tandas. Membantu utk membuka pelvic..

rsa nya takda masalah kot dduk cangkung...tp saya lebih selesa tandas duduk..bila cangkung perut rasa senak pula..

Sy pun prefer toilet cangkung tapi memang rasa perut tak selesa bila dah hujung2 pregnancy, rasa sempit😂

tersepit ke jdi sempit?.. hahaha.. berak je lah..insyallah xde apa2..kita membuang bukn berjam2 pun kan 😆

Xda la sis😂😂bby ni kan dia dalam kantung dia,jgn risau lah heheheh sy pun sllu cangkung