Buang air besar di tandas cangkung semasa dlm pantang

Boleh share tips bagaimana jika sy baru berpantang bersalin normal & ingin buang air besar di tandas cangkung?Perlu xangkung mcm biasa ke?luka jahitan bagaimana?& cara beristinjak?

4 Các câu trả lời

jgn…sy pilih dduk di lantai dr tndas cangkung.dduk mcm mak mentua nk sarungkn cincin.camtu la sy buang air besar.jgn bukak kangkang luas.risiko akn jd buasir,kembong boleh terkeluar.risiko jgka mase pnjg.yg pnting amik ubat pelembut najis.

2y trước

hahaha…tq betolkn

better bli tandas duduk y oku punye..dlm shopee ade..xmhl pn.awk duk cangkung nnt takut terbuka jahitan..

Ni ikot kretiviti masing2..sya simpuh