PERIOD OR GUGUR??

Assalamualaikum maaf nk tnya. Sblom.ni sya ada post sini tnya klw pregnancy 4 to 5 weeks kluar lendir koko nrmal tak. Nak update hari ketiga kluar darh..dah pegi klinik cek.. dktr ckp drh period and scan perot tak nampk apa sebb klw ikut usia 4 to 5weeks klw scan pon mmg tak nampk.. dktr sspect upt sya guna rosak ke apa sebb period.and cek klinik result neg. Kat klinik doc guna upt mrs.tell me mcm sya jgkakan.. sblom test clearblue and dip n tell sya ada guna jenama tu..but tak pernh nya naik positif..sntiasa negatif.but bila guna dip n tell and clear blue semua naik positif....but mslahnya takkan semua rosak😥sya test bnyak kali kot lain2 hari😭.. now msih kluar drh like period ..sya cnfius Kalw misalnyalah sya gugur.. untuk usia sebulan tu kluar ketulan ke tak ya..sebb sya kluar drh biasa mcm period je..takda sakit perot apa2..just btol2 mcm period..sengal2 sengggut biasa je.. mohon jawapan please..sya cnfius😥😭😭😭

17 Các câu trả lời

masa saya 6weeks memang keluar macam darah period je. saya memang jenis period senggugut and ada keluar ketul2. so bagi saya tak sakit. sebab senggugut saya lagi sakit. ketul tu ada keluar besar macam 1 ruas jari kelingking je. kecik je.

saya pun mcm tu jugak , lpas 2 hari kluar drah . tapi prut tkda skit apa². sy prgi hspitl check . scan² smua okay , tpi lepas balik dri hspitl mlm tu sy rsa skit mcm sngugut & kluar bntuk mcm embrio. dktor sahkn sy gugur.

Sis sma la kta,saya cek upt naik 2 line tpi pda 18/5 tu klur lendir telur disertakn drah,darah tme tu wrna pink..sblum2 ni klu mhu dtng haid 2 mngu sblum dtg dia skit2..ni hri mhu dekat haid trus sakit d bwa perut sya…

setahu sye klu gugur 4 mggu-5 mggu memg mcm period.. sbb masih bru lg.. lg2 klu scan pn x nmpk.. lain la klu 8 mggu ke atas.. memg nmpk bezanye..

1y trước

xpe sis, jgn sedih2.. jge diri baik2 ye.. ble da btol2 sihat nant cbe lagi.. sye doakan urusan sis dpermudahkan & dikurniakan cahaya mata.. *hugs

jika gugur upt masih tetap +ve utk bbrp mgg. mayb chemical pregnancy shj insyaaAllah ada rezki lain ye

4-5w xde ketulan sgt. mcm blood clot sahaja, xpasti blh perasan ke tak.

1y trước

besr2 ke kecik2 sis..i mean besr2 tu like besr kuku ke mcm mana😅

Awak pergi scan dan check upt tu klinik swasta ke

1y trước

Sis ??