MAK BIDAN SALAH KE CAMNA

Dalam dilema sekarang. Otak mmg dh fikir gugur/chemical pregnancy sebb after kluar drh cek upt mmg negatif smpai skrg. But yg jdi dilema bila pegi mngurut sebb sakit bawah perut..mak bidan ckp peranakn turun tapi tak gugur and mengandung. But test upt negatif.mcm mana tu. Nk pegi jmpa dktr pon 50 50 sebb cnfirm2 dktr akn cek upt ..and bila negatif cnfirm2 xkn scan pnya. Btw klinik / hspitl tmpat sya sush sikit. Klw dh test negatif tu jgn hrp diorg akn buat rawatan lanjut pnya. Dh bnyk kli pegi.mcm tu je..sebb upt sntiasa negatif😌😌 mak bidan tu salh ke cam na ya😌😌cnfius

2 Các câu trả lời

Klu upt negatif, dlm scan tk nmpk, mcm mana nk kira scientifically pregnant. Mak bidan ni pun, buat awak keliru je 😅

1y trước

belom.scan sis..sebb pust rawatan tmpt saya ni sush nak scan kalw upt negatif

kalau musykil pergi jee klinik scan sis . mak bidan pun belum tentu betul . kalau scan boleh tengok dlm mcm mana

1y trước

stuju.. peg klinik swasta mintak scan..