PERIOD OR GUGUR??

Assalamualaikum maaf nk tnya. Sblom.ni sya ada post sini tnya klw pregnancy 3 to 4 weeks kluar lendir koko nrmal tak. Nak update hari ketiga kluar darh..dah pegi klinik cek.. dktr ckp drh period and scan perot tak nampk apa sebb klw ikut usia 3 to 4weeks klw scan pon mmg tak nampk.. dktr sspect upt sya guna rosak ke apa sebb period.and cek klinik result neg. Kat klinik doc guna upt mrs.tell me mcm sya jgkakan.. sblom test clearblue and dip n tell sya ada guna jenama tu..but tak pernh nya naik positif..sntiasa negatif.but bila guna dip n tell and clear blue semua naik positif....but mslahnya takkan semua rosak😥sya test bnyak kali kot lain2 hari😭.. now msih kluar drh like period ..sya cnfius Kalw misalnyalah sya gugur.. untuk usia sebulan tu kluar ketulan ke tak ya..sebb sya kluar drh biasa mcm period je..takda sakit perot apa2..just btol2 mcm period..sengal2 sengggut biasa je.. mohon jawapan please..sya cnfius😥😭😭😭#firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Sya gugur dlm 6 minggu lebih tahun lps , mmg akn rsa sakit memulas dkt perut , n ketulan baby xjdi pun besar keluar .. sya pregnant haritu pun keluar darah dkt seminggu , mcm darah period , ingt kan sya period sbb bnyk sngt keluar , tak tahu plk syg nk gugur🥹Tpi time g scan bby mmg kecik2 sngt2 xnpk pun dia dlm ultrasound tu , just npk jantung degup2 gitu je , selang 1 minggu gugur …

Keluar mcm darah period je. mungkin ketul kecik2 je kalau ada pun.. sebab Sy dulu gugur 6w. tak sakit, sama mcm period je. cumanya nanti bila dah suci, pergi scan semula utk pastikan rahim dah clear.

12mo trước

Mungkin chemical pregnancy. Saya dulu bleeding & gugur 5w darah x banyak pun. Sakit pun tak. Takda sakit pinggang or sakit perut. Darah suku pad je 3 hari & kencing warna bercampur darah