susah tidur malam ..

Assalamualaikum kawan2 seperjuangan .. saya nak tanya , normalkah ibu mengandung susah amat tidur malam .. kadang2 tak tidur langsung .. saya risau tetapi alhamdulillah baby bergerak aktif .. sekarang kandungan dah hampir masuk 28 minggu ..

7 Các câu trả lời

Bykkn lapik dgn bantal especially bahagian tukang belakang dan bahagian kaki.. Kalau nk selesa lg, letakkn bantal dekat bahagian perut.. Ikut gk keselesaan awak.. Semoga membantu..

Sama la. Sy pn 28w. Ssh nk tido lagi2 bila baby aktif. Kalau tido pn, msti akn terjaga selalu sbb xselesa tido. Bdn jd sakit2 sbb mengiring je.

5y trước

Kan sis .. sakit pinggang kdg2 smpai nk nangis ..

Sama lee.. skg dh 24w. Ttup mata pusing kiri pusing kanan susah sgt nk lena.. bila dh tidur pn rasa mcm tk nyenyak..

Sama la. Rasa sejak 20 minggu dah tak pernah lena betul2. Pusing2 cari posisi selesa nak tidur.

Sy pun susah jgk tidur malam.. tp tidur jgk la xpernah berjaga terus.. 💪💪

4y trước

Klau sya laguu...bleh sruh sya tdurr😊

Normal sb perut Makin membesar Kan nak Cr posisi tidur pun Susah juga

Waalaikumsalam...its normal, semoga dipermudahkan urusan