Zincofer pil

Assalamualaikum kat sini sy nak bertanya ada tak mumy2 preggy boleh kasi tips hows nak telan ubat zincofer color merah tu. pleasee asyk muntahh, tk thu mcm mana cara lagi. Tak makan takut effect hb nti

117 Các câu trả lời

saya makan zincofer mesti pening teruk. last2 tukar makan iberet beli di farmasi. tapi selalunya kalau bg tau nurse kat KK x boleh makan zincofer. nurse akan tukar ubat lain.. ada baca tips jgak. kalau makan ubat ni. nak cepat telan sekali dgn air Sunquick oren bancuh tanpa gula.

1t trước

sy klu mkn siang..mmg akan rs nak muntah n kdg2 mmg muntah..so sy makan sblm masuk tido.... alhamdulillah ok je klu mkn time nk tido