Ubat pregnant Dr kkm

Assalamualaikum , Ade x tips utk Mkn ubat x muntah?😅 Nurse bgtau seeloknya Mkn ubat sblum sarapan.biar perut kosong. Tp Sy Ade gastrik. Tgh MLM bangun sebab gastrik.sy dh cuba mkn. Bru letak kat lidah minum air,muntah balik. Btw Sy pregnant 11 minggu. Terima kasih admin & ibu2.#firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

17 Các câu trả lời

Saya mmg takleh telan perut kosong kalau zincofer🤣 skrng amik maltofer je senang . Harap hb naik la nnt🤣