Pengalaman Serah Diri Disebabkan GDM

Assalamualaikum ibu2 smua , boleh share tak pngalaman korang yg pernah serah diri dsbbkan gdm ? Apa yg drg akan buat ? masuk ubat ke ?? sakit tak ? ☹️ share la pengalaman korang , 14/1 ni sya kena serah diri .. uwaa first baby lg 🥲 #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

sama lah sis Kita pun serah diri pada 14/1 dsebabkan gdm on diet.. padahal my real EDD on 29/1..I pun nervous juga..

2y trước

Samalahh , sy pun real edd 29/1 huhu tp kena serah diri 14/1 .. smoga prsalinan kita dprmudahkan sis .. Aaammmiinnn