Pengalaman Serah Diri Disebabkan GDM

Assalamualaikum ibu2 smua , boleh share tak pngalaman korang yg pernah serah diri dsbbkan gdm ? Apa yg drg akan buat ? masuk ubat ke ?? sakit tak ? ☹️ share la pengalaman korang , 14/1 ni sya kena serah diri .. uwaa first baby lg 🥲 #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

hai sis..ikt pengalaman sy ank 1st sy sangkut gdm..tp x makn ubat n x cucuk insulin..sy cuma diet control..tu je..tp besok 4/1 kena minum air gula lgi 2nd prgnt doakn sy x sangkut gdm lagi 😊

3mo trước

Mlm ni dtg rajin buka balik apps ni hahahah , anak pn dah umur 1 thn 4 bln 😂 tnya2 psl czer last2 dah rasa penangan emergncy czer juga hahaha .

sama lah sis Kita pun serah diri pada 14/1 dsebabkan gdm on diet.. padahal my real EDD on 29/1..I pun nervous juga..

2y trước

Samalahh , sy pun real edd 29/1 huhu tp kena serah diri 14/1 .. smoga prsalinan kita dprmudahkan sis .. Aaammmiinnn