9.7.20

assalamualaikum ibu².. ada x siapa² cni prgnnt .. muka dia naik jerawat.. muka sya naik jerawat sebijik² .. 1 da baik, dtg lgi 1 .. huhuhu

1 Trả lời

Muka saya start naek jerawat seminggu sebelum saya cek urin test & berlarutan sampai 5 bulan. Masok 6 bulan muka clear balek sampai da abes pantang sekarang ni.

4y trước

Xpe jga muka mcm biasa je. Time prgmt ni muka berminyk lbh ckit. Jd jga hydrating kulit bg kulit x terlalu berminyak