Muka tumbuh jerawat masa 30 minggu

Nak tanya, normal ke kalau muka baik biji2 macam jerawat masa 30 minggu ni ? Almost 1 muka. Dan 1 lagi kat leher dengan ketiak memang akan gelap ke kat bahagian tu? Boleh x kalau nak consume sabun pemutih? Bahaya ke x ye?#firstbaby

2 Các câu trả lời

Apa2 perubahan yg jadi kat tubuh kita waktu pregnant tu normal sebab perubahan hormon. Lepas bersalin biasanya akan hilang. Kadang ada yg ambik masa lama nak hilang. Masa pregnant ni, lagi baik kalau puan elakkan consume produk2 yg tak pasti baik ke tak utk pregnancy. Gunakan yg semulajadi je. Lagi selamat. Kadang kita tak tau bahan apa yg ada dlm produk tu

terima kasih mommy ☺️