tlg sy beri jawapan.. sy buntu..

Assalamualaikum.. hi.. hurmm.. sy nak tanya mengenai bersalin dekat hos gov .. anak luar nikah.. btl ke ape yg fmly sy ckp kalau sy lahirkn anak sy di hos gov..pihak hos akan call polis .. tangkap sy .. jkm pulak akan ambil anak sy .. sy jd tertekan.. sy lg berapa hari bakal bersalin.. pihak lelaki nk bertanggungjawab tp pihak sy lak merumitkn lg keadaan..

2 Các câu trả lời

boleh tahu umur brapa??? kalau bawah umur pon abis kuat kena p kaunselling dahulu . kalau fmly tak buat report . polis tak ambik pon . kalau boleh . bncang elok2 dgn fmly .

4y trước

baby dorang takleh ambil suka hati kalau kita sndri tak bg . jkm akan tnya kita dlu mcm mna pon .

Rasanya takde sampai kena tangkap polis bagai. Yg penting kena ada waris awk utk discharge lepas bersalin. Jkm pun takde senang2 nak amik baby awk tanpa sebab.