Sy checkup di klinik swasta,tapi plan bersalin di gov hos,apa prosedurnya?

Ada deposit ke atau temujanji atau boleh dtg terus bila sakit nk bsalin

4 Các câu trả lời

Kalau sy dulu, dari clinic yg ktai check up masa pregnant tu doc sana akan call pihak hospital gov & refer kita ke sana. Pastu bila nak bersalin bawa jk buku clinic kita tu.

Boleh je bersalin kat hospitao gov, xde prosedur apa2 pun, kalau dah ada tnda nak bersalin datang je hospital

Sis sy nak tanya sis checkup swasta buku dari swasta atau dari buku pink dari kk.

2y trước

Klinik Ajwa Bandar Botanik@swasta

ya nak tau juga..