nak tanya

kalau kita demam perlu x pergi hos? or mkn panadol dulu? skrg ni sy 19weeks 1days

17 Các câu trả lời

baru minggu lps sy dmm 1hr terus pergi klinik krajaan. suhu cuma 37.5 tp nadi sy laju. trus doktor suruh cek jntung. kndungn 18w. ptg tu trus kena ward. masuk air 2 botol.

Btter g spital dulu.. Sbb mse sy aritu, sy dmam gak.. Pastu doc cek darah.. Ade infection skit dlm drah then doc bg antibiotics..

better gi spital.. sy pon demam harini g klinik tros kena refer masuk wad sebab doktor nak pantau kesihatan saya dan baby

Boleh je makan panadol tapi saya tak makan just ganti dengan vitamin c lagi selamat untuk baby 😉

tq semua bg respon.. sy bru je blik dr klinik alhmdulillah xda yg serius . mkn panadol je boleh hehehe ..

5y trước

Alhamdulillah.. sentiasa fikir dan doa yg baik2 ye.. kalau rasa lain atau xnormal je pergi hospital atau kk tuk kepastian..

pergi klinik. doc akan bg ubat yg brsesuaian. jgn main makan je mana2 ubat.

Tgh memgalami batuk.suggest apa boleh mkn time prggy ni..20weeks prgncy...

Jgn ngat sis. Kesihatan mommy dan baby sama penting. Pegi jumpa doc

Jangan makan ubat sebarangan..better pergi check doctor dlu

Pergi klinik jgn makan ubat suka2 dik