bakal lahir anak luar nikah😭

Assalamualaikum.. hi.. hurmm.. sy nak tanya mengenai bersalin dekat hos gov .. anak luar nikah.. btl ke ape yg fmly sy ckp kalau sy lahirkn anak sy di hos gov..pihak hos akan call polis .. tangkap sy .. jkm pulak akan ambil anak sy .. sy jd tertekan.. sy lg berapa hari bakal bersalin.. pihak lelaki nk bertanggungjawab tp pihak sy lak merumitkn lg keadaan..

19 Các câu trả lời

Jgn risau sis..bersalin jek d hsptl kerajaan..tiada la smpi hsptl kena kol polis, jakim dan segala yg berkaitan..

Tak pyh isau kalau bwh umo memang amik tndkn . Tp x ad lh smpai nk amik ank awk dy akn tny nk jaga ke tk

Bawah umur? Klu x mane ade pon. Nak discharge nanti kene ade family la baru boleh hospital bagi.

Insyallah semoga dpermudahkan urusan..doa baik²..niat yg baik Allah permudahkan...

em. tak kot. drng akan tanya jer. dlu sa pn takut. tapi last² branak d swasta😅

Xdela if awk nk jge ank tu jkm xamek melainkn awk xnk jge bru dorg amek.

Xde lah..org asing branak pun ndag da hbgan dgn polis.

X. Kecuali bawah umur.

Ish xda la dik....