Susu Formula?

Assalamualaikum, Hai Semua, Nak tanya pendapat, anak saya berkemungkinan besar tak sesuai dengan Susu Formula S26 Gold Progress. Boleh mommy mommy cadangkan Susu lain? Anak saya selepas dalam seminggu lahir, kuming naik dan muntah yang projectile sehingga hilang berat. Saya bercadang nak cari susu formula as preparation untuk masuk kerja akan datang.

8 Các câu trả lời

susu fm ni awak sendiri yg kena try and error. sebab setiap penerimaan baby kita semua tak sama. maybe susu yg mommy lain suggest sesuai dgn baby dia tapi xsesuai dgn baby awak. awak boleh cuba refer link ni cara pemilihan susu fm dr doctor ain https://www.tiktok.com/t/ZSLCjW2Ar/