Janin kecik dari mengandung yg sebenarnya...

Assalamualaikum... Hai sahabat semua...saya nak tanya...Saya mengandung 9 minggu 3 hari...bila Saya scan doktor cakap janin tak membesar seperti 9 minggu tapi janin seperti 7 minggu...jadi 2 minggu lagi saya kena datang klinit jumpe doktor scan lagi nk tgk perkembangan janin.... Perkara ini baru pertama kali terjadi pada saya utk ank no 4 ini... Jadi saya agak risau..🥲 normal ke perkara ini mummy2 semua...ape yg patut saya buat sebenarnya utk janin membesar dgn normal...

Janin kecik dari mengandung yg sebenarnya...
2 Các câu trả lời

Dah ada heartbeat ke belum? Kalau 9w,patut dah boleh nmpl & dgr heartbeat janin.

3y trước

terima kasih sis...