7 minggu, 3 hari belum nampak janin

Semalam scan tapi belum nampak janin, normal ke mommies? Jadi risau huhu

4 Các câu trả lời

kadang ade sesetengah org , klau scan dari atas , nampak kantung je . tak dpt nk tgok janin lg . mcm sy td , da 6weeks . sy mnta utk tvs nak tgok janin . baru nampakk bila scan tvs . jdnya sis jgn risauuu tauuu . just jaga diri . awal ii ni kene banyak bedrest .

sy baru misscarriage . 6week6day usia kadungan. mummy2 yg tgh pregnant jaga diri and bykkan rehat ,jgn buat keja berat or angkt berat n jgn stress2. take care.

sy 8week..smlm g scan dctor ckp 6week..janin tak nampak lagi..nmpak kantung je

3t trước

oo kne g scan balik tak kalau mcm nie,,,sy esok pun genap 8 w,,nak g scan esk..harap dah nmpk la janin nya,,kalau tak kne buat scan balik ye utk buka buku kat kk

Normal nti repeats lg 2minggu