Janin tidak nampak

Assalamualaikum saya mengandung 7 minggu 1 hari . Tadi sya check up tapi belum nampak janin , kantung saja yang membesar dri minggu lalu . Doktor cakap biasanya 7 minggu dah ada janin Dan heartbeat . Nanti scan lagi minggu depan . Sapa kat sini pernah scan 7 minggu tapi kantung saja dan lepas tu next scan dah ada janin ? Saya risau dan sedih sangat . Sepanjang kehamilan tiada bleeding 😔😔😔. #firstbaby #pleasehelp #1stimemom

Janin tidak nampak
4 Các câu trả lời

Hi sis, sy punya kantung 8 weeks tapi janin kecil and takda heartbeat. Dr minta pegi check lg after 10 days. Sama mcm awk, no bleeding, no cramp. Semoga ada rezeki kita 🥰

hai sis...sy pernah 5w2d nampak kantung jak...tu pun kecik lagi..blm ad janin...repeat balik 5w kemudian janin da 10w6d siap baby gerak2 lagi dan ada heartbeat da...

saya pun first time scan nampak kantung je x nampak janin lg. next 2 week pegi haa nampak dh bby nya hehe. jgn stress2 sis. in sha allah ada rezeki sis tu

saya scan 8 minggu nampak kantung je, lepas tu 10 minggu scan lg sekali, elok je ada dia dalam kantung tu joget2 lagi.. 😂