Masalah HB Low

Assalamualaikum dn selamat mlm semua ibu2... sy mengalami masalah darah rendah..BT msa skrg sy hanya mkn ubat zincofer Dan vitamin c shja yg telah disarankan oleh nurse..sy nk tnya boleh ke sy ambil asid follic pd masa ini untuk mengatasi masalah sy ni???..skrg kandungan sy 22 weeks Dan sy dh berhenti ambl asid folic sejak usia kndungn 3 buln lg ..harap ibu2 semua boleh membantu saya?

4 Các câu trả lời

Waalaikumsalam.. Kandungan 23weeks memang dh berhenti mkn acid folic, start mkn ubt tambah darah.. Try refer doc lge sis, good luck 💕

5y trước

Sama2 💕