Boleh ke makan iberet + vitamin c sekali?

Hai hello ibu2 semua...sy nk tnya sebelum ni sya ambil zincofer Dan vitamin c untuk naikkn hb sy tapi still sma je so skrg sy Bru bertukar kepda iberet...sy nk tnya boleh ke sy mkn iberet sekali dgn vitamin c???

1 Trả lời

MKN iberet sahaja pun dh ok UTK naik kn hb. Nak MKN dgn vitamin c pun boleh. Tp jarakkan masa

5y trước

Owhhh xleh mkn sekali ke? Sebab Masa sy mkn zincofer tu sy ambil sekali mkn je dua2 nurse sugest bt mcmtu...tp yg iberet ni sy xthu la caranya sbb blom jmpa nurse lg sbb tu tnya kt sni...heheheheh😅