Cara Ambil Makanan Penambah Darah (HB Low)

Hai Assalamualaikum Dan Salam sejahtera ibu2 semua, saya nk tnya pendpt semua sy mengalami masalah HB low dan doc sarankan sy untuk ambl mknn penambh darah..BT msa skrg sy mengamalkn mkn kerang ,hati ayam,bayam Dan buah2 shaja ..sy nk tnya mengenai kerang yg sy selalu mkn tu adakah bagos untuk perkembangan janin sy sbb sy tgk ad yg mngatakan mknn laut yg kurng msk xelok untuk janin...lg Stu kdg2 kerang tu sy dh cuci sesiap dn masokkn dlm peti ais and Bru masak untuk mkn...adakah Salah cara sy tu ibu2 Suma harp boleh membantu kekeliruan sy ini?

1 Trả lời

Senang try je minum jus mamariam . Orang cakap bagus untuk naik kan hb