bayi tak nak menyusu

Assalamualaikum dan selamat malam .. Nak tanya kat ibu2 .. mcm mana nak bg anak kita mudah menyusu .. anak saya sekrang baru 7 hari .. ada kuning , tp tak nak menyusu ..susu badan pulak tak ada .. boleh tak bg pendapat mcm mana nak bg bayi kita bangun utk menyusu .. dan susu apakah yg sesuai utk bayi kuning .. Tambahan .. berat bayi saya 2.01kg .. Harap sangat2 ibu2 dapat membantu saya .. saya dah stress bila tengok anak tak nak mnyusu .. Terima kasih ..

2 Các câu trả lời

jangan stress2 sis , air susu bukan tada cuma mungkin kurang rangsangan dari baby . baby kuning ni die mmg suka tido sis gerak je stiap 30 minit bagi susu .. ,ibu kalau bole jangan stress2 tu yang jadi masalah air susu kurang.