Puting jenis apa sesuai

Hye momies, new mom here! Boleh Cadangkan Puting apa yg sesuai utk bg bayi suka menyusu, anak sy 3bulan lebih dan sebelum ni breastfeeding tapi susu badan da mula kurang, jd sy nak bagi dia susu formula, first try dia takna, puas cuba utk bg dia menyusu botol dia tkna juga, agak2 apa Cadangan momies utk bg bayi suka kan botol tersebut #bantusharing #pleasehelp #firstmom

8 Các câu trả lời

dik meh akak nk ckp sikit.. bb ni bukan sbb puting je kdg x mau susu.. tp sbb susu pun depa xnk haa 😂.. akak dh beli mcm2 botol dari murah ke mahal.. puting normal..puting bentuk breast..aishh degil x mau minum..susu pun sama.. mayb depa dh sedap minum susu ibu.. sy pya sebelah kanan aje skrg bb suka..yg belah kiri mcm dah kurang susu jdi dia xnk..jdi plan konon nk bg susu fm.. last2 mmbazir aje beli susu fm tu..😅 so dgn duit tu baik kita beli susu meriahkan susu bdn je lah..

2y trước

sama lah..saya mcm Tuh hmm beli botol mahal2 last2 x nak Jgk

Philips avent ultra air pacifier. Jenis ortodontik. Tidak merosakkan lelangit dan gusi.

Anak saya dah banyak botol cuba. Avent, hegen, nuk. Last2 pigeon jugak dia nak

saya baca komen di fb ramai suggest puting jenama nuk dan mam

Pigeon pun best macam puting ibu

2y trước

Sy da try yg wide neck punya tp baby tkna juga

Pigeon ok jugak

Philips avent

Mam ok juga