Doa doa yg baik

Assalamualaikum, boleh minta jasa baik anda semua utk doakan anak saya. Say baru bersalin pagy tady pukul 9.35am secara czer. Baru tady tahu baby kene tahan di NICU. Pakai tiub pernafasan dan tiub susu. Minta doakan anak saya selamat, kuat dan sihat ye?

Doa doa yg baik
68 Các câu trả lời

moga dipermudahkan urusan puan... dan moga anak puan sehat.. kembali dalam dakapan puan.. sy pun cam nie 2 minggu di dlm labour room.. tk masuk ward.. high risk sngt sy.. emergency czer.. baby sama kat NICU.. peparu ada kuman.. dan ON antibiotik.. doc tak bagi melawat.. jusz antar susu je sy mampu.. tanya soal anak.. seme diam.. bila sy da pulih.. br derang cerita hal sebenarnya.. tak nak sy stress.. tp alhamdulillah... doa ibu itu tak ada yg sia sia na... Baby dapat balik.. hepi sy... first time dpt tgk muka dia... menitis air mata... puan jgn bimbang.. bnyakkan berdoa.. tetap sabar.. pk positif na

InsyaAllah baby akan sihat dan makin sihat. Hari tu baby sy kena masuk nicu. Baby lahir kurg oxygen. Jd kena pasang oxygen dan on antibiotics. Doc jangka dlm 5 hari tp alhamdulillah xsampai 5 hari dah boleh keluar. Mula2 sy down juga. Tp alhamdulillah akk2 dan org lain bg motivasi. Ada org lain lg mcm2 masalah. Alhamdulillah sy mula ok. Ada juga yg cadang buat nazar. Sy buat dgn niat nk baby sihat dan dpt balik awal. Alhamdulillah Allah bg. Semoga Allah permudahkan juga urusan awk dan baby ❤️

Dont worry mummy !i hari ke 6 bru dpt jumpe anak ,ank i pun sme 7 hari dlm nicu ,mula2 sbb perlukan bntuan oxygen ,then bila oxygen dh stable ,ade jngkitan kuman dlm paru2,docter trus on antibiotics 5 hri ,mse hri ke 6 nk dischrge bby kuning pulak dduk lagi shari ,doa byk2 insyallah everything gonna be ok

Jgn risau mommy. Sy sendiri pun masa lahir mcm anak mommy + baby prem. 2 minggu di nicu. Sy bersalin pun anak sy 2 minggu jugak di nicu atas sebab yg sama. Yg penting doa banyak2 jgn sedih supaya susu bdn makin hari makin meningkat utk supply pada baby.

inshaallah semoga allah bagi kesembuhan kepada ank sis..ank sulong sya dlu pun pernah mcm ni.. msuk NICU sbb ada jangkitan kuman di paru2 kena Pasang tiub.. alhamdulillah skrg dah besar sehat walafiat umur dah 8thun

semoga semuanya baik2 sahaja. jangan risau, doktor dan nurse akan jaga baby hingga sihat. anak saya 2 dari 3 orang lahir dan masuk NICU 2 minggu sebab masalah pernafasan. Alhamdulillah sekarang membesar bagai juara 😉

Don't worry, your baby will just fine, fit and healthy🙏🏻🙌🏻 ibu stay strong and be confident with yourself and baby😇 it's a Ramadan month too, all will be well🙏🏻

comelnyaaa si kecikkkk! semoga baby and mommy sihat and baik2 saja and cepat keluar dari NICU untuk jumpa mommy. kuatkan hati, ya mommy. your baby will be just fine, baby kuat, insyaAllah.

Semoga baby kuat, sihat membesar dan balik ke rumah segera. Ibu pn kna kuat, insha Allah dipermudahkan segala urusan berkat bulan ramadan. Amin2 YRA 💕

baby prem ke sis? semoga ank sis diberikan kesembuhan dn diangkat penyakitnya , semoga baby sis mmbesar dgn kuat dn sehat , baby kena kuat utk mommy yer