Doa doa yg baik

Assalamualaikum, boleh minta jasa baik anda semua utk doakan anak saya. Say baru bersalin pagy tady pukul 9.35am secara czer. Baru tady tahu baby kene tahan di NICU. Pakai tiub pernafasan dan tiub susu. Minta doakan anak saya selamat, kuat dan sihat ye?

Doa doa yg baik
68 Các câu trả lời

baby prem ke sis? semoga ank sis diberikan kesembuhan dn diangkat penyakitnya , semoga baby sis mmbesar dgn kuat dn sehat , baby kena kuat utk mommy yer