Salam.ada tak mcm saya pakai tiub kencing lepas bersalin?dah 2 minggu msh tk boleh kencing sendiri..

Pakai tiub kencing lepas bersalin

8 Các câu trả lời

Lepas bersalin czer, hari kedua pek kencing dah kena buka. 2 jam saya dalam tandas cuba untuk kencing sambil nangis2. Memang susah ya. Last2 saya buka lagu, tarik nafas tenangkan fikiran, duduk mencangkung sambil alirkan air heater suam panas pada vagina. Akhirnya berjaya kencing. Nikmat nya ya allah dapat kencing. Haha memori betul.

ye..jirus air suam dari pinggang hingga ke peha..biar semua kena kawasan intim pn.ulang2 n banykkan.utk stimulate rase nk kencing.awk ade rase nk kencing x..klau sy dlu langsung xde rase nk kencing..wlau teran.lps nurse tu ajar jirus tp jgn teran..sambil selawat dlm ati

2y trước

same2..syukur alhamdulillah sis dah ok..alhamdulillah jgk dpt bntu serba sedikit.smge sis akn pulih terus sprt sedikala

Hi awak..yeke..maksudnya siram dr bahagian intim ke peha ke cm mne..sy blm cuba lg cara tu.skrg ni sy kt hosp br lps masuk tiub semula.dr pagi td tunggu kencing tk kencing2..scan perut sume normal.depa suspect saraf saya yg mgkin bermslh..

awk dah cube cre dgn jirus air suam kt bahagian intim..peha.buat lame sikit.sy kes dlu nk masuk 3 ari x kuar kencing lngsung n perut mmbengkak..sy ingt normal.sy ade kes so mase tu staff nurse dtg umh..ajar sy care tu..menjadi.

Pernah masa ank kedua,seminggu jugak la pakai bnda tu,Alhamdulillah lepas tu dah boleh kencing sdri walaupun msih ngilu,,sis rajin2 la tuam air suam,lawas kan air paip bila rasa nk kencing,,

2y trước

Sma2 sis Alhamdulillah

saya sis..waktu bersalin anak pertama dan ketiga..skrg dlm pantang lg..sis cuba kencing sambil berdiri dulu,slow2 jgn paksa sgt..lama2 akan ok insyaAllah 🙂

2y trước

dh tiya..tk jln jgk la 😞

mcm sy minum air bnyak2 lepastu msuk bilik air duduk je diam2 kt jamban duduk..smbil bukak air paip. sy hri pertama xdpt kencing. hri kdua bru dapat..

Assalamualaikum sis dah okay ke dgn masalah ni? sbb sy ada mslh ni skrg. tgk post sis 2mo ago..