Pakai Tiub Kencing Selepas Bersalin

Salam, siapa kat sini macam saya kena pakai tiub kencing dlm masa yg lama selapas bersalin?

5 Các câu trả lời

sma la sy..skrg sy pantang hari ke 4..masih pakai tiub..sbb xleh nk kncing..smpai gigil2 nk kncing..tetp xleh kuar..jadi sy balik uma dngn tiub skli..lagi 5hari jmpa.dctr utk cabut tiub..nk tngk sma ada leh kncing sndiri atau tidak.. ada ke tips utk bg kncing mcm biasa..lepas buka tiub ni..sy takot la kna pasang balik..sakit.

1y trước

Sekrg awak mcm mana dah ok ke, berapa lama kena pakai

saya br je czer 18hb ari tuh. lepas tu bladder injury. Sekarang kena pakai tiub ni 2minggu. Macamana ibu2 mandi,bergerak dan membuang ye dgn tiub mcm ni. Seriau betul la huhuhu

Sis, berapa lama guna tiub kencing ya?sy juga x dpt buang air setelah 2 hari bersalin

5y trước

Sy lps buka tiub kencing terus laju normal mcm biasa dah. Awk minum air masak byk2

Kenapa sis. Tak boleh nak kencing kah or tak lalu nak bangun?

5y trước

Yeke. Ada juga baca dari kawan2 lain. Yg ada maslah yg sama seperti sis. Susah nak kencing. Nanti ada la kot deme balas

🙋🏻‍♀️