Doa doa yg baik

Assalamualaikum, boleh minta jasa baik anda semua utk doakan anak saya. Say baru bersalin pagy tady pukul 9.35am secara czer. Baru tady tahu baby kene tahan di NICU. Pakai tiub pernafasan dan tiub susu. Minta doakan anak saya selamat, kuat dan sihat ye?

Doa doa yg baik
68 Các câu trả lời

Alhamdulillah menyambut baby kehadiran bayi. Moga allah beri sis kekuatan dan kesabaran utk baby sembuh dan dipermudahkan segala urusan utk baby dan sis

2y trước

Terima kasih atas semnagat dan doanya. Semoga apa yg baik berbalik utk awak jugak. Allah je boleh balas budi baik awak.

Insyaallah baby baik² je. sihat dan selamat. kita fikir yg baik² je,doa yg baik² ye, insyaallah yg datang pun yg baik² saja ..🤲🏻❤️

semoga baby awak, diberikan syifa ksembuhan allah swt. having miracle ramadhan kareem .. doa byk2 dgn allah sis.. selamat berpantang🤗💪

SubhanAllah.. comey nye awk baby.. putih put2..inshaAllah sis.. moge baby & awk sihat2 sahaja.. xcukup bulan ke sis kena tahan tu?

sama keadaan dgn anak saya. sekarang dlm NICU lagi. baby saya pra matang lahir 35w. lahir 4/4/22. in shaa Allah baby kuat.

semoga baby kuat & cepat sembuh. insyaAllah mudah mudahan berkat bulan puasa ni semuanya baik baik saja.

2y trước

insyaAllah. aamiin

Semoga baby cepat sembuh dan mommy kena kuat okeyy 💪🏻💪🏻. Pengalaman dulu pun baby kena masuk NICU..

Semoga dipermudahkan semua urusan dan diberikan kesembuhan secepatnya untuk baby puan InshaAllah 🤲🏻🌸

ank sy pon kena tahan 5 hari kt nicu. jaundice dgn g6pd. in sha Allah xde pape tu. doc xbgthu husb ke sbb apa tu?

2y trước

Anak saya sebab ada jangkitan paru paru. Anak awak masuk NICU pakai tiub pernafasan ta? Berapa lama anak dkat Hosp?

Semoga baby dan ibu kuat, semoga baby diberi kesembuhan dan semua urusan awak dipermudahkan, inshaAllah amin.

2y trước

Amin. Terima kasih byk atas doanya. Semoga cepat Allah angkat dan kabulkan doa awak berkat ramadhanni.