Gelisah

Assalammulaikum. Hai..kli ni kndungkn no 2.smlm Sy kne muntah2 teruk dgn migraine. Prgi hospital kecemasan. Msuk zon kuning.. Lepas dctr bgi ubt tahan sakit dn ubat tahan muntah. Sy dh OK. Msalah Sy skrg..masa Sy mngdung ni. Perangai Sy pelik. Sy nk blik.sy xnk duduk hospital.badan Sy rasa gelisah. X tenang. Smpai Sy sggup merayu2 kt dctr. Mnghempas2 badan kat katil. Smpai suami Sy pn heran dgn prgai Sy. Bila dctr x kasi blik. Sy lari Dari hsptl. 2kali Sy buat cm tu. Sy pn x tahu kenapa Sy snggup buat cm tu.. Hrap kwn2 dlm page ni bleh bgi pndgan.sbb sblom ni Sy org yg pling senng nk g hospital.rela msuk ward. Kena cucuk sana sini.

1 Trả lời

Perasaan bercelaru je tu sis.. Hormon kacau bilau. Bykkan istighfar. Bykkan berzikir.

5y trước

Tq sis. Bgi pndgn.