bersalin awal

Assalammualikum..ibu ibu semua..saya selamat bersalin 36w5d..baby 2.01kg.. pada 20/5/2020..alhamdulillah baby semua ok n boleh balik Raya bersama..tiada tanda sakit..refer hospital sbb baby kecik..to dokter cek jalan dah buka 4 cm terus Tak leh balik..sejam kemudian Rasa sakit tetiba muncul..tetiba jalan buka 6-7cm..pecah ketuban 10 minit bersalin dahh..

bersalin awal
55 Các câu trả lời

alhamdulillah , mudahnya , doakn sya mudah brsalin nnt ya . skg dah 36w1d