Bersalin pada Due Date😍

Alhamdulillah syukur saya dah selamat bersalin semalam 6/8/2024 tepat pada tarikh due date. Tanda saya hanya contraction sakit perut memulas setiap selang 10 min begitu. Dah serah diri di hospital pagi2 buta jam 4 pagi pada 5/8 jalan baru buka 1 cm. Tapi contraction makin kuat. Kemudian keluar lendir darah dan contraction meningkat jadi tersangat kuat esoknya jam 3:50 pagi selamat melahirkan baby girl yg comel.❤️#firstmom

1 Trả lời

Tahniah. Bestnya dapat baby girl.. Doakan Saya juga cepat2 bersalin..