bersalin awal

Assalammualikum..ibu ibu semua..saya selamat bersalin 36w5d..baby 2.01kg.. pada 20/5/2020..alhamdulillah baby semua ok n boleh balik Raya bersama..tiada tanda sakit..refer hospital sbb baby kecik..to dokter cek jalan dah buka 4 cm terus Tak leh balik..sejam kemudian Rasa sakit tetiba muncul..tetiba jalan buka 6-7cm..pecah ketuban 10 minit bersalin dahh..

bersalin awal
55 Các câu trả lời

Tahniah sis...sya pn bby kcik jgk...skrg dh 37 weeks 2 day dh...tp rsa skit kt ari2...msa berjln....sis doakn sya ye...moga Allah permudahkan sgla urusan berslin nti..☺️

Alhamdulillah seronoknye..sya skrg dh 36w1d..1.6 ni appoinment dktor unt pantau baby..kata dktr baby kecil..semoga sya pun dpermudahkan spt sis..aminnn.

Alhamdulillah Tahniahh! Syukur mudah sgt bersalinnya tu, doakan sy ye. Tgh tggu masa je ni, inshaaAllah baby gurl jugak. 😊 #38w

seronoknya , sy due 15/6 ny tgh tggu bila baby nx kua , msh seronok ddk dlm perut mama , btw tahniah sis , selamat berpantang

4y trước

Tq

Alhamdulillah..mudah nya bersalin..baby pun comey..selamat semuanya..doa2 saya mudah bersalin jgk ye sis..mcm sis..

Wah tahniah sis..mudahnya sis bersalin..doakan saya dipermudahkan bersalin MCM sis September nie

Wa..alhadulillah..mudah nya..doakn sy bersalin nnti dpermudahkn jgk sis..skrg dh 37minggu 4 hari

Tahniahhh... Alhmdlillah... Sng nye brsalin.. De tips x.. Huhu.. Btw... Slmt brpantang sis..

Tahniah..mudah nya bersalin..moga akk pun begitu aamiin.comey nya dia ..pakai bj pink..

alhamdulillah , mudahnya , doakn sya mudah brsalin nnt ya . skg dah 36w1d