BABY 11-12BULAN BELUM TUMBUH GIGI, BELUM BERCAKAP DAN BELUM BERJALAN

assalammualaikum..nak tanya..normal ke baby 11-12bulan masih belum bercakap (cakap bahasa baby sahaja), belum berjalan dan belum tumbuh gigi..saya dah mula risau..ada ke ibu² yang sama seperti saya mengalaminya dan apa tindakan ibu² terhadap baby anda?

5 Các câu trả lời

Tak boleh jalan langsung atau dah bertatih?

2y trước

: dh berpaut kt kerusi sume..bole jln tepi² kerusi sofa..mne yg dye bole pgg..dye akn pgg..dn brjln tepi²