Tumbuh gigi

Ada tak ibu ibu anaknya dah setahun tapi belum tumbuh gigi..dan berjalan pun belum tapi dia dah meniti dah..ada tips ke apa yg boleh buat supaya gigi cpt tumbuh..risau pulak sbb katanya kalau gigi lambat tumbuh nanti bercakap pun lambat..ye ke mcm tu#bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

Anak saya nk masuk setahun 2 bulan tapi masih x tumbuh2 gigi. Bila tanya doktor jawapan still x pe.. mungkin take time sikit nk tumbuh. Tp biasa lah kita mak2 ni mcm risau pun ada. So far, anak saya pun x bercakap sgt. Cuma menjerit je.