nyeri di ari ari

Assalam mommies. Saya nak tanya bagi yg sama situasi dgn saya atau penah ade pengalaman mcm saya. Ade rasa nyeri2 dkt ari ari. Lama sgt. Cuma belum ade tanda bleeding atau spotting. Tp rasa ari ari mcm ade rasa benda keluar mcm time kite period tu. Tp bila check tak ade. Saya preggy 7 minggu.

1 Trả lời

Normal.. Janin baru nak jadi. Sakit tu biasa selagi takde pendarahan disusuli sakit pingang yg kuat dan ari².

5y trước

Wc.. 🙂