Sakit bahagian pinggul dan pinggang

Hai, siapa kat sini sama mcm sy dah 33 weeks rasa nk tercabut pinggang, mcm senggugut ade, mcm nk kentut ade (nak keluarkan sesuatu), senak ari ari bila jalan laju atau dduk lama. hehe

6 Các câu trả lời

ye sama sis. bawah ari2 ni memang selalu sakit/krem . kalau jalan lama2 macam ada sesuatu nak keluar. dari pinggang sampai ke perut sakit, tapi ada waktu2 dia je

sya 35weeks .. normal sis , sya selalu bahagian ari2 dn pinggang x selesa .. kadang rasa mcm da nak beranak jer sakitnya .. lebih2 lg mcm sya baby songsang

Biasa sis, baby mkin besar. hehe, saya pun jdi, tapi sya ari2 je tak selesa, kalau prut rasa mcm krem, baby mcm brpusing2 mngeliat pun ada😅

sama lah sis..saya pun 33 weeks 5 hari sdh rasa mcm tu juga ..

sama sis dah mula rasa senggugut tak selesa sakit semua ada

sme mcm sy sis